• Styled by Nens - Portfolio

    Portfolio

Restyling Catsop

Het resultaat van het interieurplan dat ik voor deze mensen met hun lieve hond en gezellige kippen in het mooie Catsop mocht maken. Na de intake volgde het interieuradvies met 3D visualisatie. Wat is het mooi geworden! Of zoals ze dat in Catsop zeggen "veer zeen dr jel bliej mit" Van huis naar nog meer THUIS

Interieurplan Geleen

Deze lieve mensen zaten midden in een verbouwing toen ze mijn hulp inschakelden. Hun reactie: Nens, je hebt ons precies goed aangevoeld, we zijn zo blij met het resultaat.

Eigen ontwerp

Styled by Nens eigen ontwerp. Deze strakke schouw werd door het team van Styled by Nens ontworpen. Ook de radiatorombouw mee geschilderd met de groene lambrisering en de fotowand werd door het team van Styled by Nens bedacht.

Nieuw huisje voor een moeder en haar 3 kinderen

Voor een moeder en haar 3 kids mocht ik een interieurplan maken voor hun kersverse nieuwe plekje. Ze maakten alvast een mooie start, en gingen eerst met bestaande meubels wonen. Vaak is dit een goed plan, eerst gaan wonen, alles op je in laten werken, na een tijdje het interieurplan van Styled by Nens weer erbij nemen en dan overige aankopen doen. Ook hier werd weer gebruik gemaakt van vintage items als wanddecoratie en een vintage tapijt, hetgeen typerend is voor de projecten van Styled by Nens

Woonkamer make-over

Woonkamer make-over. Een mooi kort overzicht van hoe een woonkamer in zijn geheel anders kan ogen na de restyling @Styled by Nens

Restyling benedenverdieping Sittard

Voor deze bewoners mocht ik een woonadvies met moodboard ontwerpen. Wat heeft het mooi uitgepakt. Ik adviseerde onder andere om de eethoek te verplaatsen, waardoor een zee van ruimte ontstond.

Nieuw interieur in Geleen

Deze bewoners zijn ongelofelijk blij met de nieuwe woonkamer en keuken. Ik mocht ze helpen met een interieurplan en moodboard. Als kerst op de taart vertrouwden ze mij ook het shoppen en afstylen toe.

Metamorfose slaapkamer

Deze meiden slaapkamer werd omgetoverd tot een heerlijke ruimte waar de zon de hele dag lijkt te schijnen door het gebruik van deze mooie kleuren. Ik druk graag mijn stempel op mijn interieurprojecten door het gebruik van vintage tapijten.

Nieuwbouw in Mille

Dit project laat mooi het proces zien van hoe een interieuradvies van Styled by Nens werkt. We starten de intake in de casco nieuwbouwwoning, vervolgens gaan we naar de oude woning om te inventariseren welke meubels, na een pimpbeurtje, mee mogen naar het nieuwe huis. Deze bewoonster gaf ik het advies om op zolders en garages van familie te gaan speuren naar verborgen pareltjes, waardevolle schatten. Vervolgens wordt het interieurplan inclusief 3d visualisatie opgeleverd. Toen ik het resultaat ging bewonderen had de klant nog steeds geen geschikt vloerkleed gevonden. We zijn dezelfde dag naar de winkel gereden zodat we de puntjes op de i konden zetten.

Verbouwing en styling van een zolderverdieping

Verbouwing en styling van een zolderverdieping. Eigen ontwerp van schouw en inbouwkast. Werken, slapen en relaxen in een prachtige ruimte.

Make-over hal en relaxkamer

Deze mensen schakelden mijn hulp in voor de make-over van hun hal en relaxkamer. Na een interieurplan en moodboard mocht ik mee gaan shoppen en het geheel afstylen. Stiekem deed ik ook een beetje restyling in de woonkamer en keuken;)

Metamorfose zolderverdieping

Door het plafond in een warm groen te schilderen en het juiste gebruik van kleuren, oogt de ruimte gezelliger en intiemer

Interieuradvies Geleen

Voor deze bewoners mocht ik een plan maken voor de nieuwe woning. Met name de nieuwe indeling, waardoor de ruimte optimaal werd benut en het plaatsen van een gashaard en maatwerk kast over de gehele lengte, zorgde voor dit geweldige resultaat!